Home

Kleurlijn


27ste Full Colour Festival zondag 4 juli 2021

Full Colour Festival 2020 ging niet door!

Het Full Colour Festival, waar een groot publiek door middel van dans, cultuur, muziek en een rijk culinair aanbod onze multiculturele samenleving in een duurzame omgeving kan ervaren, wordt dit jaar in verband met het coronavirus afgelast. Het festival zou zondag 5 juli plaatsvinden in het centrum van Emmen.

Het festival is verplaatst naar 4 juli 2021. Het thema voor volgend jaar blijft ‘Cultuur Proeven.

Het is erg jammer dat het dit jaar niet door kan gaan, mede omdat wij al druk bezig waren met de voorbereidingen ervan, maar wij zijn van mening dat het door laten gaan van het evenement niet opweegt tegen de eventuele risico’s voor de bezoekers, artiesten en marktkooplieden en de wellicht nog te nemen maatregelen van het RIVM.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze onzekere tijden! En hopen jullie te zien op 4 juli 2021.
===============================================

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Ook is er elk jaar een Full Colour markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteren. Op de markt kunnen verder gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Het 26ste Full Colour Festival is een groot succes geweest, kleurrijk, levendig, een vol programma met artiesten en vele deelnemers aan de markt. De talrijke bezoekers hebben genoten van het festival onder mooie weersomstandigheden. Allen die meegewerkt hebben-in wat voor vorm dan ook-aan het Full Colour Festival hartelijk dank hiervoor.

Nog even nagenieten? Voor
foto’s en filmpjes zie de Facebookpagina Full Colour Festival.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereiding van de 27ste editie van het festival op zondag 5 juli 2020. Heb je ideeën en suggesties? Wil je met ons meedenken of meedoen? Graag! Laat het ons weten via info@fullcolourfestival.nl.

Ben je een artiest/band of dansgroep en maak je wereldmuziek of muziek uit je land van herkomst? Mail dan naar programmering@fullcolourfestival.nl Wie weet sta je straks met je band/dansgroep op het 27ste Full Colour Festival 2020.

Past jouw organisatie binnen de doelstellingen van de Full Colour markt en wil je in 2020 (weer) deelnemen, schrijf je dan nu in via onze online inschrijving.

De 27ste editie van Full Colour Festival zal plaatsvinden op zondag 5 juli 2020

Bron: Regio-Events Video Ronny