Home

Kleurlijn

 

26ste Full Colour Festival zondag 7 juli 2019

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Ook is er elk jaar een Full Colour markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteren. Op de markt kunnen verder gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Het 25ste Full Colour Festival was een groot succes geweest, kleurrijk, levendig, een vol programma met artiesten en vele deelnemers aan de markt.De talrijke bezoekers hebben genoten van het festival onder mooie weersomstandigheden.Allen die meegewerkt hebben-in wat voor vorm dan ook-aan het Full Colour Festival hartelijk dank hiervoor.

Om het Full Colour Festival voor de komende jaren overeind te houden zijn we dringend op zoek naar mensen die op vrijwillige basis ons bestuur willen versterken.

Zo zijn we op zoek naar een webmaster, een secretaresse en iemand die de kinderactiviteiten wil organiseren en coördineren.Mensen die belangstelling hebben voor één van de bovengenoemde functies kunnen een mail sturen naar info@fullcolourfestival.nl

Nog even nagenieten? Voor
foto’s en filmpjes zie de Facebookpagina Full Colour Festival.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereiding van de 26ste editie van het festival op zondag 7 juli 2019. Heb je ideeën en suggesties? Wil je met ons meedenken of meedoen? Graag! Laat het ons weten via info@fullcolourfestival.nl.

Ben je een artiest/band of dansgroep en maak je wereldmuziek of muziek uit je land van herkomst? Mail dan naar programmering@fullcolourfestival.nl Wie weet sta je straks met je band/dansgroep op het 26ste Full Colour Festival 2019.

Past jouw organisatie binnen de doelstellingen van de Full Colour markt en wil je in 2019 (weer) deelnemen, schrijf je dan nu in via onze online inschrijving.

Het 26ste editie van het Full Colour Festival zal plaatsvinden op zondag 7 juli 2019.

25ste Full Colour Festival 2018

Bron : ZO!34