Home

Kleurlijn


27ste Full Colour Festival zondag 3 juli 2022

Full Colour Festival 2021 gaat niet door.
Het Festival is verplaatst naar zondag 3 juli 2022. Het Thema blijft ‘Cultuur Proeven’.
Het is erg jammer dat het niet door kan gaan, daar we al weer druk bezig waren met de voorbereidingen. In overleg met het gemeentebestuur van Emmen en met pijn in ons ❤, hebben we dit besluit genomen.
We wensen iedereen veel sterkte toe en gezondheid en hopen jullie te zien op zondag 3 juli 2022

===============================================

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Ook is er elk jaar een Full Colour markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteren. Op de markt kunnen verder gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Het 26ste Full Colour Festival is een groot succes geweest, kleurrijk, levendig, een vol programma met artiesten en vele deelnemers aan de markt. De talrijke bezoekers hebben genoten van het festival onder mooie weersomstandigheden. Allen die meegewerkt hebben-in wat voor vorm dan ook-aan het Full Colour Festival hartelijk dank hiervoor.

Nog even nagenieten? Voor
foto’s en filmpjes zie de Facebookpagina Full Colour Festival.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereiding van de 27ste editie van het festival op zondag 3 juli 2022. Heb je ideeën en suggesties? Wil je met ons meedenken of meedoen? Graag! Laat het ons weten via info@fullcolourfestival.nl.

Ben je een artiest/band of dansgroep en maak je wereldmuziek of muziek uit je land van herkomst? Mail dan naar programmering@fullcolourfestival.nl Wie weet sta je straks met je band/dansgroep op het 27ste Full Colour Festival 2022.

Past jouw organisatie binnen de doelstellingen van de Full Colour markt en wil je in 2022 (weer) deelnemen, schrijf je dan nu in via onze online inschrijving.

De 27ste editie van Full Colour Festival zal plaatsvinden op zondag 3 juli 2022

Bron: Regio-Events Video Ronny