Home

Kleurlijn


27ste Full Colour Festival zondag 3 juli 2022

EINDELIJK IS HET ZOVER : 27ste Full Colour Festival Emmen
                                         GAAT DOOR
Het Festival vind plaats op zondag 3 juli 2022. Het Thema blijft ‘Cultuur Proeven’.
Wij zijn al weer druk bezig waren met de voorbereidingen.
Tot gauw en tot ziens op zondag 3 juli 2022

===============================================

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Ook is er elk jaar een Full Colour markt waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteren. Op de markt kunnen verder gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Het 26ste Full Colour Festival is een groot succes geweest, kleurrijk, levendig, een vol programma met artiesten en vele deelnemers aan de markt. De talrijke bezoekers hebben genoten van het festival onder mooie weersomstandigheden. Allen die meegewerkt hebben-in wat voor vorm dan ook-aan het Full Colour Festival hartelijk dank hiervoor.

Nog even nagenieten? Voor
foto’s en filmpjes zie de Facebookpagina Full Colour Festival.

Inmiddels zijn we gestart met de voorbereiding van de 27ste editie van het festival op zondag 3 juli 2022. Heb je ideeën en suggesties? Wil je met ons meedenken of meedoen? Graag! Laat het ons weten via info@fullcolourfestival.nl.

Ben je een artiest/band of dansgroep en maak je wereldmuziek of muziek uit je land van herkomst? Mail dan naar programmering@fullcolourfestival.nl Wie weet sta je straks met je band/dansgroep op het 27ste Full Colour Festival 2022.

 

De 27ste editie van Full Colour Festival zal plaatsvinden op zondag 3 juli 2022

Bron: Regio-Events Video Ronny